горбатий

кача не кряче,
зима не прийде
в край,
де теплО — як день ясний,
руки на плечі,
вона оживе,
ляже печаль у душі
догорати,
смикне за сукню
вітер шумний,
пестити буде волосся
і руки,
вОди плекатимуть хвиль гребінці волохаті,
але на денці її душі
правда проснеться
та знов зашкребе,
танець кривий і він,
що  партнер її  — чи винувато,
нутром гіркий,
бо мертвий, бо вбогий душею, обкрадений щастям/життям і
серЕдиною геть весь горбатий

11.07-12.31
30.08.2019


Рецензии