пiд завiсою

розламані крила,
на крихти розсипаний світ,
покришене щастя,
розмішане з медом у чаї —
пити не буду,
.
знекровлене,
чари не лиються
ріками вен ,
розмелене,
мУкою кинуте геть,
заховане краще відкритого —
захищене,
відчинити не дам!

10.51
30.08. 2019


Рецензии