Укр. Згадую батьк1в

Я часто згадую батьків
які дали мені життя,
теж виростив своїх синів
і теж піду у майбуття.
На вулиці бридка погода,
іде осіння, прохолодна злива,
північні хмари принесли негоду,
вона мені завжди була шкідлива.
В таку погоду всі сидять в домівках,
худоба, євірі, люди та птахи,
а я переверну свою сторінку
та згодом розповім вам, про свої гріхи.


Рецензии