бувале

відміряне, закинуте, занедбане,
порізане, покришене минуле,
на варті спокоєм проснулося —
живе,
в душі лоскоче прибраним, зачиненим, бувалим, незабутим,
і сльози ллє в прочинене вікно
зі смутком разом

23.19
28.08 2019


Рецензии