Ой, чого ж ти Земле

Ой, чого ж ти Земле, з роками старієш?
Чому навіть в свята , з людьми не радієш?
Хто ж тебе без права, в людей відібрав,
а смуток та горе, на цей час нагнав.
Коли ж посміхнешся, ти разом з народом,
чи будеш чекати, милості природи?
Та скільки ж ти будеш, з людьми у розлуці?
Бо їх в наших селах, одні одиниці.


Рецензии