Аlе

Я хотів би, щоб тут була музика,
Але тільки слова поскладалися.
Я хотів би, щоб вірш мій був з римами,
А тепер хоч би в ритм укластися.
Я хотів би тобі розказати все,
Але, мабуть, тобі нецікаво то.
І настала пора нам додому йти,
Але довго ми не розлучались.

Завжди якась сила вперед нас веде,
Завжди якась сила тримає.
На сотню французьких «allez», «allez»
Є сотня слов'янських «але», «але»,
А котре наступним буде –
Людина сама вибирає.


Рецензии