У чому сенс життя?

У чому сенс життя?
І як його збагнути
Обрати вірний шлях
Бути чи не бути?
В полоні твоїх чар
Очах,що наче море
Нам не підвладний час
Нам не підвладне горе

У чому сенс життя?
Ні,я не хочу чути!
Бо вже спливає час
Ще мить і ми забуті
На сторінках книжок
Дитячий сміх,кохання
Серед моїх думок
Ти перша і остання

У чому сенс життя?
       28.08.19


Рецензии