на вершинах

прихилюся до тебе,
у очі твої задивлюся,
шукатиму острови,
де є ми,
де на хвилях кохання
розгойдує,
млості тілам даруючи,
невтомно  плодячи щастя,
любощі множачи,
забуваючи спускатись в буття,
де солодке знову зове на вершини бажань кохатися,
мій любий — один-єдиний

23.25
28.08.2019


Рецензии