В минуле вже вiдходять теплi днi

В минуле вже відходять теплі дні,
Нахмурилося небо понад нами,
Дні стають якісь же бо сумні,
І дме чомусь холодними вітрами.

Майбутнього в цих днів уже нема,
Адже вони відходять і минають.
Про них бринить тужливо і струна,
Але,на жаль,вони не повертають.

Та як би не хотілось їх вернуть,
І як би не хотілось їх спинити,
Про це вони ніщо не хочуть чуть,
Й нічого ми не можемо зробити.

Лишається сьогодні їм радіть
І дякувать за все,що дарували.
За ними ж бо не можемо вгледіть.
Все ,що могли, вони сповна нам дали.

28.08.2019 р.


Рецензии