У вирiй

Відлетять журавлі вже у вирій,
Рідні гнізда залишать вони,
Залишать вони край свій милий:
Втечуть від морозів й зими.

Рідну землю вони всі покинуть,
І клином злетять вони в вись.
Над землею курликання кинуть.
Ти з землі з ними просто простись.

Відлетять,хоч летіти не хочуть,
Адже рідня тут в них земля.
Закурличуть,крильми затріпочуть,
Й над землею не раз покружля.

Та рідна домівка,ті ріднії гнізда,
Де прийшли вони всі ж бо у світ…
Чекає на них нелегкая мандрівка,
В край далекий чекає відліт.

20.08.2019 р.


Рецензии