Айстра

В саду моєму айстра зацвіла,
Промінчики-пелюстки розпустила.
Вона ж бо саду шарму додала
І ароматом сад заполонила.

В саду  моєму айстра зацвіла,
Красу дарує всім і насолоду.
Мов з карнавалу квітів надійшла,
Де показала всім чудову вроду.

В саду моєму айстра зацвіла,
Пахощами в сад со себе манить.
Природа їй всю ніжність бо дала,
Не всім таку красу мати таланить.

В саду моєму айстра зацвіла,
Така вже ніжна,що й не описати.
Для неї воду несла з джерела
Й попробую про неї заспівати.

28.08.2019 р.


Рецензии