про осiнь

сонце гасило небо,
тепле ішло на збиток,
над горизонтом вітер,
в пустоші квітів лепет,
як
голос невидимих мантр,
за пелюстками літо
впаде,
долівку,
як порох,
притрусить,
скине перестороги,
знайдені десь опівдні,
зашелестить листками,
килимом жовтим ляже,
осінь прийде слідами,
зелень знебарвить сміло,
фарби охристі розлиє,
згодом й сама замерзне

16.55-19.54
28.08.2019


Рецензии