Гра Небес

Окреслені червоним дуги
Палають залишками гри.
На небі скупчилися смуги,
На землю дивлячись згори.

Рухливий швидкісний малюнок,
Що перевтілюється знов.
Відтінків скільки, що рахунок
загублений, лише покров

Небес відчутний , та наразі
чорніють фарби – скоро ніч!
Хмаринки, наче перелази:
Зосталась з ними віч на віч:
Небес мінливість дивна річ!

28.08.2019


Рецензии