Вже дивлюсь я

Вже дивлюсь я через вікно
На нічну вуличку.
На самоті вже п'ю вино
І згадую тебе.
Вже чую, як шепочеш ти
Чиєсь ім'я півголосом,
Але надії я не маю,
Що воно моє.

Вже дивлюсь я через вікно
На світло міст закоханих
І трохи чутно п'ю вино,
Яке так любиш ти.
Раптово слухаю тебе
І вірю я очам твоїм,
Адже без тебе жити –
Ніби жити без мети.

У місці незнайомому
З тобою би мовчати,
Бо дуже мутні і неясні
Слова, що заспівав би я тобі тепер.


Рецензии