Крiзь сни розливаюся Тишею

Крізь сни розливаюся Тишею…
Возношусь в полон не-буття…
Єднаюсь з собою – мудрішою,
Тією, що зветься Душа…

Дарую себе Незбагненному…
Зникаю між крапель «Я Є»…
У сяйві тремтливо-вогняному
Відроджую серце своє…

Виходжу за межі досяжного
Бажанням Земного Єства…
Небесність призначення справжнього
Вертає мене до Життя…

24.08.2019


Рецензии