Отпуская лето

Песня
Маршрутка
Фильм
Спим вместе
Крыша
Глаза
Секрет
Неуместность
Честно
Лавочка
Кофеин
Место
Стихи
Поездка
На час-
Бесконечно.
Пьяные
Трезвые
Танцы
Вопросы
Улыбки
Останься
Оскома
Серьёзно
И близко
Под кофту
Согрейся
За руку взял.
Смейся
Видео
Страсть
Чертов ковш.
Не позвал
Не отдал.
Обещал.
Сквозь города
Запомни меня


Рецензии