прощання

нам блима крила птахів в вишині,
збиваються у зграї ті пернаті,
прощання мить - нелегкий час,
чекА теплО на них у іншім крАї,
а нам без них, без їх пісень
у холодах старатись гріти дУшу якось

11.22
28.08.2019

foto: Sally Mann


Рецензии