Наконец-то... ЦО

* * *
Наконец-то
Решил задачу -
Я за хвост
Схватил неудачу.
Посмотрел ей
В глаза,
Плюнул в морду...
Разразилась
Гроза,
Только поздно.
На пороге
Стояла удача,
Как ответ,
На мою задачу.


Рецензии