Сучасностi-2019

Немає без душі пісень мелодійних
ми чуємо інтонацію сердець без слів
і разом розчиняємося в звуках чудодійних
тоді сприймаємо до мозку кісток спів...
Немає без душі романів з почуттями
ми між рядків читати думки звикли
і зрівнюємо зміст з нашими життями
тоді сприймаємо героїв вигаданих виклик...
Немає без душі фільму мальовничого
ми звикли бачити у картині спецефекти
кінозірок ще додаємо до складу виробничого
тоді сприймаємо ми сенс без інтелекту...


Рецензии