Багато слiв написано пером

Багато слів написано пером...
Багато сказано, ще більше заспівали.
І ці слова, що пройняті теплом,
Через віки нащадкам передали.

Багато болю відображено в словах...
Ще безліч втрат, розчарування.
Таємно їх ховали у листах,
Описували так свої переживання.

Багато радості змальовано словами...
Зізнань в коханні промовляли сотні раз.
І мандрували ці слова містами,
Бо їм підвладні відстань й час.

І букви ці лягавши на папері,
Доносили до адресата вічну суть:
"Скільки б людей би за слова не вмерли,
Слова ж ці незабутні і вони не вмруть!"©


Рецензии