Безжальна любов!

Любов безжальна
Чи може це жарт долі?
І так спонтанно
Зустрілись мимоволі.

Все закрутилось
І понесло нас у полон
Ми полюбились
І це, на жаль, не сон.

Плід заборони
Зірвали без вагань
Сивіють скроні
Роки поневірянь...

То хто ж причина:
Панує доля чи любов?
Винна людина,
Від зради охолола кров! ©Lost Angel


Рецензии