Шамбала...

Там чудне мiсце є в полях Украйни,
Там трави є i дихається файно.
Там лiс i береги прудiв зеленi,
Там хащi i прогалини не темнi.

Це мiсце Шамбалой зоветься у Тiбетi,
Там думки чистi i завжди вдвертi,
Там мрiї сдiйснюються щастя повнi,
Там все яскраве у нутрях  зовнi.

Дивись на небо,мрiй в зiрках i рано вранцi,
Зумiй вiдрзнювати де є щось,а де є пальцi,
I Україна буде ще славетна в мрiях ясних,
А я лечу додому в крилах рясних.


Рецензии