Хитрун

Лає вчителька Миколку
«Вчишся лиш на двійки.
Посаджу я біля тебе
Грамотну Марійку.
Хай тебе підтягне трішки,
Щоб ти був як люди.
І тобі і їй від цього
Тільки користь буде»
А Миколка закохався
В грамотну Марійку
І не хоче виправляти
Навіть жодну двійку.
 Бо - міркує так Миколка -
Як одержу трійку,
Забере від мене вчитель
Грамотну Марійку.


Рецензии