***

В обьятьях божественной силы
Живут наши страсти печаль
До боли потянутся жилы
В Секунды предсмертные
ЖАЛЬ..

.
Промайнули гарні дні
життя згора
Немов в огні
Залишається лиш памятати
Як же солодко жилося
Коли дітки недавали спасти

Їх у мене три синочки
 і дві лапочки красуні дочки..
Зачарована дітьми
Жила дружно і з людьми.


Рецензии