Я вас запрошую на вальс

Я вас запрошую на вальс,
Я вас запрошую на танець.
Паркет давно чекає нас,
Давно чека дубовий глянець.

Я вас запрошую на вальс,
Та не відмовте,я благаю.
Прийшов ,напевно,вже той час.
Давно цю мить я вже чекаю.

Я вас запрошую на вальс,
Дозвольте з вами вальсувати,
Та вальсувать хочу не раз…
Можливо зможу покохати.

Я вас запрошую на вальс
Під музики душевні звуки,
Під цей зворушливий романс…
Дозвольте взяти вас на руки.

26.08.2019 р.


Рецензии