на тому кiнцi свiту

.. і крук не крикне,
не гукне сова,
у висі не займеться ранок щастям,
лиш тишею минуть мої слова,
та спокоєм розчеше вітер коси,
затягнуть рани на душі твоїй краї,
а потім роси скроплять свіжим серцедуми,
й проснеться згодом теплим світлом
новий день твій
он, бач, на тому небокраї

08.00- 08.11
26.08.2019

art: Margriet Smulders "Summer Lease"(2012)


Рецензии