Ранок чудовий знову настав

Ранок чудовий знову настав,
День, що настане, усіх нас чекає.
Ми, помолившись, беремось до справ.
Господь хай до серця усіх пригортає.
І ви дайте місце Йому у житті,
Довіртесь Йому, як ніколи й нікому,
Щоб вас Він беріг на земному путі
І, з рештою решт, привів би до дому.
До дому, що Він сотворив в небесах
І де Він усіх нас в надії чекає.
Хвала хай лунає на всіх голосах.
І Божа любов хай усіх нас єднає.
             26 серпня 2019 року.


Рецензии