спокiйно втрачене

шукаючи життя,
де втрачено,
знайшовши впевнений труп
на тому місці,
ти переконуєшся повторно,
що не живиш морок,
він розпливається,
то і ні для чого тобі підтримувати собою існування порожнечі..

07.17
26.08.2019

фрагменти сну


Рецензии