***

Цілунки і квіти
Не шлють як привіти.
А Ви вже забули
Де вперше здобули
Дівчини кохання.
Навіщо зітхання?!
Дівчата не винні,
Що були наївні,
Що чистих Ви брали
І серцем марали!

Я теж Вас любила
А потім згубила...

старий зошит.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.