Эмили Дикинсон. Сердце, мы его забудем

Emily Dickinson. Heart, we will forget him

Сердце, мы его забудем,
Я и ты, сейчас!
Ты его тепло забудешь,
Я – свет этих глаз.

Как забудешь, ты скажи мне,
Больше ничего.
Поспеши, молю, иначе
Вспомню я его!

Heart, we will forget him
You and I, tonight!
You must forget the warmth he gave
I will forget the light

When you have done pray tell me
Then I, my thoughts, will dim
Haste! ‘lest while you’re lagging
I may remember him!


Рецензии