The Metaphysical Nirvana

The Metaphysical Nirvana !!!
I am War and Peace ...
I laugh and cry ...
Over lazy people ..
who is afraid to master Life ...
Who is afraid to do most of the work ..
Those who do not want to risk ...
For research ...
There is research on their own abilities ...
Which they have received from God ...
To return this to the community ...
In ten percent bigger ....
The weak choose to get sick and fat ...

Метафизическая Нирвана !!!
Я война и мир ...
Я смеюсь и плачу ...
За ленивых людей ..
кто боится овладеть жизнью ...
Кто боится делать большую часть работы ..
Те, кто не хочет рисковать ...
Для исследования ...
Есть исследование своих способностей ...
Как они получили от Бога ...
Чтобы вернуть это сообществу ...
На десять процентов больше ....
Слабые выбирают заболеть и толстеть ...

Det metafysiske Nirvana!!!
Jeg er Krig og Fred...
Jeg ler og gr;ter...
Over latte mennesker..
som redd ; mestre Livet...
Som er redd ; meste verket..
De som er ikke vil ;  voger risiko...
For forsknings skyld...
Det er forskning p; sine egne evner...
Som de har f;tt fra God...
For ; levere tilbake for samfunnet...
I ti prosent st;rre....
De svake velger ; bli syk og tykk...

24.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии