Artistic life needs the audience

Welcome to my artistic site ...
Artistic life needs the audience,
Who seeks the enjoyment of art ...
For your own strength in life ...
to create the healing life ...
What is most important in social life ...?
Then you should know about what a human ...
Which way has interest in life ...
There is respect for private life ...
It is important to support each other ...
In the best creative way ...

Добро пожаловать на мой художественный сайт ...
Художественная жизнь нуждается в публике,
Кто ищет удовольствия от искусства ...
Для собственной силы в жизни ...
создать целительную жизнь ...
Что самое важное в общественной жизни ...?
Тогда ты должен знать, что такое человек ...
Какой путь имеет интерес к жизни ...
Есть уважение к личной жизни ...
Важно поддерживать друг друга ...
В лучшем творческом пути ...

Velkommen p; min kunstnerisk siden...
Kunstnerisk livet trenger publikum,
Som s;ker glede av kunst...
For egen styrke i livet...
; skape det helbredende liv...
Det som er mest viktig i sosiale livet...?
Da b;r du vite om hva et menneske...
Som hvilken m;te har interesse for livet...
Det er respekt p; private livet...
Det er viktig ; st;tte hverandre...
I den beste skapende m;te...

25.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии