Словами про душу не буду

Словами про душу не буду –
слова не всесильні.
Хай серце підноситься в грудях –
від слова я вільний.

І дотик залишу на потім –
утишаться руки.
На потім залишиться дотик
опісля розлуки.

Ні слово, ні дотик між нами
пускати не хочу...
Про душу не буду словами –
для цього є очі...


Рецензии
Браво! Заворожує мелодія та ритм вірша. Дуже гарно!

Алёна Ткаченко Крым   25.08.2019 18:31     Заявить о нарушении
Щоразу дивуюся сам

Миклош Форма   25.08.2019 18:43   Заявить о нарушении