Життя - це екзамен?

Життя - це екзамен?
Та ні, це заочне навчання.
Твої самостійні, обдумані добре старання,
Твоя сила волі, мета і твої сподівання.
Це чітко сформоване, сказане впевнено "amen".
Життя - не екзамен!

Тут кожна деталька - важлива, кладеться на шальки,
Тут ролі не грають закручені силою гайки,
Тут кожна сльозина і усмішка є вирішальна,
І вміння потрібно, щоб вчасно тиснути на гальма.

Життя - не екзамен!
Щасливих білетів немає у ньому, Адаме.
Бо щастя будуєш ти сам і твоє існування -
Це сила твоя і твої найщиріші бажання.
А твердження інші - непотріб, розіслані спами.
Життя - не екзамен.


Рецензии
А может быть, всё же, жизнь - экзамен?! Не каждому правда дано его выдержать! А счастье, действительно, каждый куёт себе сам!Умничка!

Геннадий Анненков 68   25.08.2019 12:31     Заявить о нарушении