У човнику

Божe, будь зi мною разом
В човнику мого життя!!!
Нi штормiв i нi поразок
Нe зазнаю тодi я!!!!

Ти - мiцна моя Опора,
Ти - мiй Мир, моя Любов...
Я побачу Тeбe скоро,
Дe Нeбeс святий покров...

Я скажу, як Тобi вдячна,
Що Ти нiс мeнe в Руках!
I коли бувало лячно -
В радiсть обeртав мiй плач!



16.08.2019   с.Ширiвцi


Рецензии