Маше Волочай

Юній дівчинці Марусі! В день народження!
 
Хто народився у сузір’ї Льва
То доля їх бурхлива і стрімка.
І говорити не боюся
Скажу – Яка наша Маруся.

Вана красива і струнка
У неї,  волошкові очі
І є вона така одна
Що має мрії ті дівочі.

Дорослою хотілось швидше  стати
В житті, щось нове пізнавати
Для себе мати свій приорітет
В Полтаві, на відмінно, закінчила університет.
 
Сьогодні дівчинка, ти уже дорОсла
І дякуй Богу! Що дав тобі мандат
Життя доріжка, терном не зарОсла
Наук філологічних. -  Єсть ти кандидат.

Ми в Україні! Вчора прапор підіймали
Ти прапор свій, давно вже підняла.
І не важливо, яку хто має віру, принадлежність.
Святкуємо ми всі - сьогодні незалежність.

Сьогодні всі ми не залежні
Зате ми маємо свій «КРУГ»
Може ми й не так заможні
Алеж ми кожному тут ДРУГ!

Серед людей давно так повелося
Дарунки добрим людям дарувати
Щоб, з радістю і сміхом, жити дальше привелося
Пісні співати,  та більш ніколи щоб не горювати.

Ось так і ми, своїм великим «Кругом»
Щоб затишно тобі було, з маленьким,.і хорошим другом.
Даруємо собаку, він розовий, такий один у всьому білім світі
-Вам буде добре, лягати і вставати разом,
 в Кременчуці, чи у Полтава- сіті.

Він шию ніжненько твою обійме
На вушко скаже добрії слова
І вранці, першу він тебе підійме
На цілий день, побажає він добра!

Ми, також хочемо  до нього приєднатись
З відкритою душею, поцілувати і обнятись.
Народну пісню, УкраЇнську - Хором заспівати
Щоб все збулося, про що казали батько й мати!

Зрозуміло, ми багато ще не знаємо
Дуже ніжно, толерантно, ми тобі бажаємо:
Будь такою, як ти єсть
В тебе єсть усе: -  Ум,  краса і честь!

Рівно ти пройди свою дорогу!
Не цурайся рідного порогу!
Будь красива і счастлива!
Молода і чорнобрива!
Р.В.П. 24-08-2019 р.


Рецензии