Я не люблю великих мiст...

Я не люблю великих міст, де тьма народу.
Там гамірно і тісно- я люблю свободу.
Як вийду ось на свій город- душа радіє!
Чого тільки нема, росте і бубнявіє

Внизу левада: бджілки, коників сюрчання
І запах смолки і лелече клекотання.
Он верби до ставка схилили довгі коси...
А я собі іду, із трав збиваю роси.

А в далині синіє ліс і купол неба,
І щастя в очі зазирає! Що ще треба?
Люблю на ґанку посидіти босоного
І пити з медом чай і думати про Бога,

А він неподалік стоїть й косу клепає...
Придивлюсь- ні, сусід. " Привіт" - мені махає
Все заросло деревієм тут і хвощами
І пахне сонцем, літом, теплими дощами.

І все оце вросло мені у серце й кожу.
Тому довіку не покину це - не зможу!


Рецензии
Рідна краса!
Дякую за щирість, Валю!

Нила Волкова   30.08.2019 11:51     Заявить о нарушении
Так! А як же без цього? Наша земля прекрасна, дає сил і надихає!
Обіймаю, рідненька!

Валентина Козачук   11.09.2019 21:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.