***

Къалами ликин,
Цай яшар алцун.
Къац дах1уф суман,
Бяй гъумур киркун.

Хили хил фацун,
Мурадик рукун.
Цай кандайв гумур,
Иркъв дахан алцун.

Бахтунил рази,
Гумурдил шати.
Гянан иркъв мярти,
Илгурай вари.


Рецензии