З незалежнiстю, вiльна Вкраiно

З НЕЗАЛЕЖНІСТЮ,ВІЛЬНА ВКРАЇНО!
На ногах ти завжди твердо стій,
Хай мова звучить солов’їна.
Не була й не є у числі ти повій.

І брендом не були вкраїнки–
Були символом в світі краси
Від малого дівчатка до жінки!
Немов вмились в краплинах роси.

Тебе ж бо ні з чим не зрівняти.
Дарувать тобі вірність й любов,
Найщиріші слова лиш казати
Й молить безліч за тя молитов.

Щоб мови й тебе не цурались,
Щоб святою ти була для всіх,
В любові  тобі зізнавались,
Хоч тернистий же шлях твій проліг.

Та ти цілою вийдеш з-між тернів,
Хоч зараз тя рани болять.
Терен у прошарках дернів,
І струни твої стугонять.

Не стоїш пред врагом на колінах,
НЕЗАЛЕЖНІСТЬ свою бережеш,
Хоч на Сході ще рвешся на мінах…
Ти встоїш!Пред врагом не впадеш!

Процвітай,моя РІДНА ВКРАЇНО,
Рік за роком міцній і єднайсь,
Хай окріпнуть усі твої стіни,
І в любові народній купайсь!

Я молитимусь дальше за тебе,
За мову твою і народ,
Здійматиму руки до неба,
Щоб не нищив тебе всякий зброд!

24.08.2019 р.


Рецензии