Этический грук

Нет злобы
         во мне;
            и всякого сорта
хулу
         я изгнал
            из своей груди;
но как,
        не послав кого-нибудь
            к чёрту,
удачи
       ему пожелать
            впереди?

Оригинал
AN ETHICAL GROOK
I see
     and I hear
          and I speak no evil;
I carry
     no malice
          within my breast;
yet quite without
     wishing
          a man to the Devil
one may be
     permitted
          to hope for the best.


Рецензии