Поздние цветы

      Ми  з  тобою  пізні  квіти.

Мої  губи  ти  пригубиш,
Вяжу  мереживом  надію,
Питаю,  чи  мене  ти  любиш?..
А  я  люблю,  як  умію.

Якщо  любиш,  ростуть  крила,
Я  літаю  дні  і  ночі,
Я  тобі  не  говорила?
Як  я  люблю  твої  очі.

Не  почуття,  якесь  нашестя...
З  тобою  купаюсь  в  зорях  ясних,
Для  душі  черпаю  щастя,
Я  коромислом  небесним.

Чи  я  сама  того  хотіла,
Чи  може  сам  Господь  хотів,
Любов  запалала,  замерехтіла,
В  бунтівному  морі  почуттів.

Першим  променем  у  грудях,
Моє  серце  своїм  грієш,
Любиш  чи   мене  на  людях?..
Знаю,  любиш,  як  умієш.

З  тобою  світ  у  позолоті,
Срібні  сни  і  кольорові,
Що  буде  завтра?  Буде  потім...
Серце  в  трепеті  любові.

Ми  з  тобою  пізні  квіти,
В  рубінах  осіннього  заката,
Ми  зустрілись,  щоб  зігрітись,
Наша  любов  не  винувата.

Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии