Люблю лiто

Проміння сонячне так ніжно зігріває,
Дарує прохолоду вітерець.
Чарівне літечко красою надихає,
Та забирає сум з людських сердець.

Зраділи квіти літньому дощу,
І навкруги усе зазеленіло,
І в цю красиву пору досхочу
Своїми чарами  нас літо полонило.

У жвавому танку кружляють мрії,
Їх гомін чутно аж по всій землі,
Теплом своїм їх сонечко зігріє,
Їх віднесуть у вирій журавлі.

Легенький подих ніжного проміння
Торкнувся трепетно до нас.
І лише вітру тихе шелестіння,
Шепоче про прекрасний літній вальс.

Я на стежині щастя зупинюся,
З ромашок білих я букет зроблю,
До сонечка яскравого всміхнуся,
Тебе я літечко - Люблю! Люблю! Люблю!


Рецензии