Вкраiнський прапор

Вкраїнський прапор–не просто полотно,
Де поєдналось жовте і блакитне,
Не просто це двоколірне рядно–
Це небо неозоре й поле житнє.

Вкраїнський прапор–гордість ж бо яка,
Це–стяг нашої неньки України,
Стяг НЕЗАЛЕЖНОСТІ,не слуг й не кріпака!
Й про нього українська пісня лине.

Вкраїнський прапор–ЄДНОСТІ ж  бо стяг,
Стяг ВОЛЕЛЮБНОСТІ вкраїнського народу,
Він святості й висот своїх досяг
І заслужив найвищу нагороду.

Вкраїнський прапор всюди майорить
І на вітру він розвивається,мов хвиля,
Над ним розкинулась небесная блакить,
Під ним–земля свята й вкраїнцю мила.

23.08.2019 р.


Рецензии