Завжди-2

Завжди серцями нашими любов керує
адже і зрозуміло немає варіанту іншого
майбутні кроки усіляко нам диктує
а душі прислухаються до співу ніжного...
Завжди серцями нашими любов керує
не треба почуттями бавитися-це не гра
у світлі кращому один одним зачарує
а ми собі скоріш бажаємо добра...
Завжди серцями нашими любов керує
скоріш до наших уподобань ми наближаємось
життя хай на обличчі посмішку нам намалює
і ми в міцних обіймах долі нарешті зігріваємося...


Рецензии