Седкъий бозбуача

Хьеж со хьа бlаргашка бlубенна,
Хьа безаман бозбуача кхийна.
Седкъий хьеж хоза лотаденна
Земсетталагlа тlаьре латт тийна.

Фу бахьан долаш хьеж гуйре гlийла.
Дог лаьрхlа вай, цо дергдац къоал.
Дlаэттар наlараш, седкъий хьадийла.
Вай дунен тамашийна поал.

Гlермане, 31. Тов бетта 2016 шу


Рецензии