Не вiрю у розмови про поезiю

Не вірю у розмови про поезію.
Не вірю в необхідність цих розмов.
Навколопоетичними процесами
затьмаряться натхнення і любов.

Поезія – тендітна пані ввічлива.
Чужим очам здається, що німа...
Поезія – миттєва казка вічності –
про себе розповість своїм сама...


Рецензии