Незвичайна заметiль

Стало темно, наче серед ночі,
Хмари затягнули небокрай,
Вітер розпочав нам щось торочить,
Поспішав до нас не водограй.

Небо стало темне…навіть чорне,
І буревій раптово прилетів.
Чорною рукою все ж бо згорне…
Навіть дуб старезний затремтів.

І раптова злива з шквальним вітром,
Та й піднялась в повітря крутіль.
Тут же й не знайти таку палітру…
Над нами з листя й гілок заметіль.

Дерева стали до землі хилитись,
Вітер і із землі їх виривав…
Лишалось тільки Господу молитись,
Щоб грішних нас сильніше не карав.

22.08.2019 р.


Рецензии