Не та

Ось прилетiла Сара
Iз жаркого Iзрайлю,
Немов та грозна хмара,
Звуть Не та Ньяху кралю.

Три дiвчини зустрiли,
Подали хлiб iз сiллю,
Той хлiб занепастила
Рукой, мабуть не мила.

То й наш слуга був ярим,
Iм не зостався в борзi
До Бабиного Яру
По Бандерo-дорозi,

Шухевича вiз далi.
Хай не кичиться панi,
Таких уже вбачали
Землi спивучiй лани.

Не вiддамо iм землi,
Лiкарень своiх досить,
A наш народ не дремлить
I у жидiв не просить.

Нехай взлiтае панi
До своего Iзрайлю,
Нехай гризе там камнi,
I мертву воду пье.

22.08.2019 р.

Стихотворение на украинском языке, но нет клавиатуры.


Рецензии