Завжди

Ми завжди спілкуємося мовою сердець
жадаємо кохання мабудь як світанку
хоч посваритись гучно це ще не кінець
але своїми почуттями ми граємо мовчанку...
Ми завжди спілкуємося мовою мети
з колін стріляємо щоб в мішень попасти
на місці стоїмо щоб миттю утекти
хоча закохана людина не може впасти...
Ми завжди спілкуємося мовою думок
і один одного якщо нам треба розуміємо
зусиллями ми відчуттів зламаємо замок
і знову ворота до кохання ми відкриємо...


Рецензии