Плакала. Kazka

Врятуюсь від слів твоїх —
Буду ціла
За рік образ не складу
Ціну я
Горять
Мости горять
І сліз моря
Та знай — це гра моя
Менше слів
Більше діла

Врятую від стріл твоїх
Хоч би тіло
Загнав під лід не знайду
Душу я
Болить
Ой, як болить
І кров кипить
Та донька вже не спить
Менше слів
Більше діла

Поплакала і знов фіалка розцвіла
Засяяв день таємними знаками
І мама молода, й закохана мала
На кухні всі однаково плакали

Поплакала і знов фіалка розцвіла
Засяяв день таємними знаками
І мама молода, й закохана мала
На кухні всі однаково плакали

Зотліла ніч, зранку все
Стало сіре
Знайти нові кольори
Мушу я
Лице
Умий дощем
Що треба ще?
Дай серцю під плащем
Менше слів
Більше віри

Поплакала і знов фіалка розцвіла
Засяяв день таємними знаками
І мама молода, й закохана мала
На кухні всі однаково плакали

Поплакала і знов фіалка розцвіла
Засяяв день таємними знаками
І мама молода, й закохана мала
На кухні всі однаково плакали
-----------------------------------------------
“Плакала” (гр. “KAZKA”)

Избавлюсь от слов твоих -
Буду цела
За год цены не сложу
Образу
И горят
Мосты горят
И слёз моря
Но то – игра моя
Меньше слов
Больше дела

Избавлю от стрел твоих
Тело б одно
Загнал под лёд не найду
Душу я
Болит
Ой, как болит
И кровь кипит
И дочь уже не спит
Меньше слов
Больше дела

Поплакала, и вновь фиалка расцвела
День засиял сокрытыми знаками
И мама молода, и дочка влюблена
На кухне одинаково плакали

Истлела ночь, утром всё
Стало серо
Найти другие цвета
Я должна
Лицо
Умой дождём
Чего ж ещё?
Дай сердцу под плащом
Меньше слов
Больше вера

Поплакала, и вновь фиалка расцвела
День засиял сокрытыми знаками
И мама молода, и дочка влюблена
На кухне одинаково плакали

(22.08.2019)


Рецензии